dijous, 22 d’abril de 2010

Especialistes en cultura

Dins la campanya que estem impulsant des d'esquerra - Barberà del Vallès "Especialistes en...", us volem convidar al següent acte que farem.

La campanya "especialistes" és una campanya que engega esquerra per donar la oportunitat a tota la població de detectar aquelles mancances que trobem en els nostres municipis i poder-ne buscar sol•lucions.

A Barberà del Vallès, té una periodicitat mensual (més o menys) i s'estructura en una conferència on s'analitzen els punts febles específics i una proposta de les millores que s'hi poden aplicar. Al finalitzar, s'obre un torn obert de preguntes moderades per tal que els ciutadans puguin preguntar a esquerra què s'ha fet des de l'Ajuntament... Cal dir que aquest cicle de tertúlies és municipal i, per tant, hem de tenir molt present que la finalitat és treballar en la política municipal que es fa des de l'Ajuntament.

Des d'esquerra sempre hem apostat per el diàleg com a base de la política i, en aquest sentit, hem engegat diverses campanyes per treballar colze a colze amb tots i totes els/les ciutadans/ ciutadanes (esquerra tescolta, 2003; esquerra respon 2006, especialistes en..., 2010).

La propera conferència porta per títol "Especialistes en Cultura" i tindrà lloc el proper Dijous, dia 22 d'abril a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Municipal de 19'00 a 21'00 hores.

Us hi esperem a tots i a totes !