dimecres, 16 de gener del 2008

La xarxa es mou

Els blocs sobiranistes estan experimentant un fenòmen nou. Els blocs col·lectius. Un nou tipus de bloc, que com aquest, basen la seva filosofia en un treball d'equip, on cadascú aporta el seu granet de sorra en quant a continguts i amb un objectiu comú; l'expressió d'unes idees compartides.

Crec que tothom pot tenir opinions més semblants o més diferenciades de la resta, però l'objectiu és compartit i això pot afavorir d'una banda el debat civilitzat entre els col·laboradors i lectors, i de l'altra, la creació d'una transversalitat que s'aparta de les dinàmiques impulsades des dels partits polítics, que cerquen com és normal, el protagonisme en qüestions de sobirania.


Per tant, em felicito de poder participar també en aquest bloc, que s'afegeix a d'altres com per exemple Catalunya Opina, l'Olla de Grills i Jo Vull la Independència, que tenen un format similar a aquest. A banda de tot això dir que per un blocaire que fa només nou mesos que va estrenar bloc, com és el meu cas, és un privilegi poder compartir aquest espai i d'altres amb algú com el Moisès.