divendres, 2 de maig del 2008

Manel Mas, i com els diputats del PSC es transformen amb simples marietes del PSOE

“Manel Mas i en el seu moment Joan Ferran amenacen els periodistes de TV3 i Catalunya Ràdio” En el seu dia ja vaig demanar la dimissió del segon, ara hi afegeixo modestament, la dimissió del primer”

Alcalde de Mataró (1983-2004), President de la FMC, i diputat des de la passada legislatura a Madrid. Vaig compartir amb ell moments a la Comissió d’economia i hisenda i vaig poder comprovar el trist paper d’una persona que anar a Madrid la convertit amb un nacionalista espanyol més. Manel Mas s’ha tingut que guanyar repetir de diputat, transformant-se cada dia, com més nacionalista millor, espanyol és clar.

El seu paper a la comissió era el de rebatre totes les propostes que venien dels grups parlamentaris catalans (és el destí habitual dels diputats catalans, encara és recorda a Madrid, el lamentable paper del diputat Jordi Pedret oposant-se a la seva companya sentimental i diputada al Parlament de Catalunya Lídia Santos a la tribuna del Congrés i després ridiculitzant d’una manera masclista a la seva companya “avui me la repassaré dues vegades”) i fer-ho de la manera més barroera possible, fins i tot negant el dèficit fiscal de Catalunya i malparlant dels diputats que defensàvem amb fermesa els interessos del nostre País.

Aquest és un exemple clar de la manera en que s’utilitzen els vots el PSC a Madrid, en Manel és un líder nat en aquest aspecte, mesos enrera ja va demanar la privatització de TV3 (que vagi a parar a bon preu a mans amigues), ell va defensar les crítiques de l’altre fenomen del PSC/PSOE, el Joan Ferran i la seva acusació cap a la televisió publica catalana (crosta nacionalista).

Manel Mas fa mèrits per formar part de la terna de la crosta espanyolista del PSC, (Zaragoza, Ferran i ell mateix) saben que facin el facin no hi perdent mai, sempre estant tocats per la sort de tenir mitjans amics, ells poden insultar, escridassar i amenaçar.

Ferran: acusa a ERC de comportament immadur, Zaragoza: considera una bajanada el 2014, i afirma que malgrat ERC i IC el Quart Cinturó s’està fent,.....