dilluns, 31 de març del 2008

Madrid (2004-08), fi d’una etapa

Gràcies a la meva família per haver-me permès gaudir d’aquesta oportunitat i per haver-me donat la sorpresa, una gran sorpresa aquest darrer dissabte, una trobada amb tants amics.

Escric aquestes ratlles a dalt de TAV, de tornada de Madrid, on he anat com a membre de la Diputació permanent i portaveu adjunt al darrer acte de la legislatura, aprovar la darrera acta, he aprofitat per saludar a companys i personal de la cambra.

He compartit aquest darrer acte com a diputat amb Llamazares, Pedro Azpiazu, Joseba Beloki, Uxue Barcos, Begoña Lasagabaster, Sánchez Llibre, Martínez Pujalte, Diego Lòpez Garrido, Montserrat Colldeforns, i fins i tot de Teresa Cunillera i Eduardo Zaplana, entre altres. Lògicament he saludat per darrera vegada al President Marin i a la resta de membres de la mesa, abans de marxar de l’edifici de la carrera de Sant Jeronimo per darrera vegada com a diputat.

Pujant al despatx he coincidit amb la nova portaveu del PP Soraya Saez de Santamaria a qui he felicitat pel seu nou càrrec, donarà que parlar, sense cap mena de dubte.

Finalment he recollit les darreres coses del meu despatx, he tancat l’ordinador, la llum i la porta, i he desitjat sort als companys i treballadors del Grup Parlamentari que avui hi eren presents, en Ramon i l’Eva.

Han estat quatre anys intensos, impagables i plens d’experiències, ningú m’ho traurà, ha estat una satisfacció haver estat diputat per ERC a Madrid, he fet el que he pogut i he cregut, gràcies per haver tingut aquesta oportunitat.

Gràcies a tots i a totes, pel vostre encoratjament, podreu seguir comptant amb mi, allà on sigui, no ho dubteu.