dilluns, 28 d’abril del 2008

Esquerra: “Ells mateixos es marquen sols”

Hi havia un jugador de futbol, crec que del Valladolid, que era molt bo driblant; tant, que moltes vegades en feia més del compte i perdia la pilota. Recordo que un dia el Dream Team del Barça havia de jugar contra el Valladolid i els periodistes en la roda de premsa prèvia al partit varen preguntar a Johan Cruyff si posaria un defensa específic per marcar el perillós jugador, en Johan va contestar: “No, perquè a aquests jugadors no cal marcar-los ja que es marquen sols.”

A dins d'Esquerra en aquests moments tenim una executiva que són tan bons driblant les responsabilitats de governar que moltes vegades ells mateixos es perden i no saben si són al govern o a l'oposició.

Gràcies a la nefasta política que està duent a terme l’executiva encapçalada per en Josep-Lluís Carod-Rovira i per en Joan Puigcercós, Esquerra Republicana de Catalunya no necessita que l’oposició els critiqui especialment, només cal esperar esdeveniments i ells mateixos es desqualifiquen.

Però si no n’hi havia prou amb això, les dues candidatures oficialistes que són coresponsables de l’actual situació i que continuen dient que ja els esta bé, han començat a tirar-se els draps bruts sobre la transparència i les finances del partit. Jo si fos en Joan Carretero faria el mateix que en Johan Cruyff va fer amb el jugador del Valladolid; els donaria camp per córrer, perquè ells mateixos es marcaran sols.

Ja he parlat molt sobre la manca de credibilitat que els actuals dirigents del meu partit em mereixen amb les seves contradictòries actuacions del que han dit quan eren a l’oposició i el que han fet sent al govern; recordo que fins i tot vaig intentar cercar una equivalència amb el món animal amb l’article Mimetisme de comportaments abans odiats i criticats, un exemple a no seguir per a ERC.

Com també he parlat en l’article Ni entrenant-se ho podrien fer pitjor de la frivolitat de les proclames independentistes en calçotades que no han dubtat de fer per tacticismes de pa sucat amb oli, però sobretot amb l’article ¿Potser fa falta que s'enfonsi la Sagrada Família perquè reaccionem? exposo la meva incredibilitat per la manca de competència política de l'actual direcció d'ERC que han demostrat des que l'Estatut fou aprovat per al Parlament català fins ara.

Sembla mentida quin nivell polític tan pobre, i sobretot amb tan poca intel·ligència, poden mostrar-nos aquestes persones. Entenc que estiguin nerviosos, molts veuen perillar el seu lloc de treball, la seva casa i potser alguns la seva raó de ser. Com vaig dir en l’article El polític ‘xusquero’, hi ha professionals de la política des que varen fer la primera comunió i la política ha estat tot en la seva vida. Però, renoi, podrien pensar-ho una mica abans de donar-nos aquests espectacles...

Si els membres de l'executiva d'Esquerra entre ells s'envien acusacions de malversacions de diners, què hem d'esperar els que en som fora?. ¿Ens hem de creure que les finances del partit estan realment sanejades tal com diuen, si fonts dels responsables de la gestió financera del partit diuen que una federació té un forat de 130.000 €? (més de 21 milions de les antigues pessetes!). Perquè pel que jo ser, les finances d'Esquerra fan referència a les finances de totes les federacions i no només a la seu central del carrer Calàbria?

Però si totes aquestes acusacions no són certes, aleshores perquè no dimiteix el qui ho ha dit públicament?. ¿Com és que en aquest darrer Consell Nacional no ha passat res quan s’ha presentat l’estat de comptes del partit?, ¿que ha votat en Niubò o en Vendrell?

Dins d'Esquerra fa temps que els militants pensen que els mitjans de comunicació no són gaire "amics" d'Esquerra, fins i tot n'hi ha alguns que diuen que els surt gratis atacar-nos, però jo em pregunto: no serà que realment és així perquè aquesta executiva els està donant tots els arguments possibles, i a més a més gratuïtament?

Com diria en Johan Cruyff, a les candidatures oficialistes de Gent d'Esquerra del Puigcercós-Ridao i ERC Futur del Benach-Niubò no cal que Joan Carretero i Rut Carandell els dediquin temps, ja que ells mateixos es marcaran els gols.

Per cert algú se’n recorda del nom d’aquell jugador?

RENOVEM ERC PER RELLANÇAR-LA. ARA PODEM!
Jo estic per la candidatura de Joan Carretero i Rut Carandell

Salut i Independència