divendres, 5 de setembre del 2008

6-S a Blanes, Adéu a Espanya: III diada per l’autodeterminació del pobles


Tot preparat per celebrar la III diada per l’autodeterminació, debats, musica, cultura popular, el correllengua i activitat política ompliran aquest dissabte els diferents espais previstos per l’organització.

La Casa del Poble, el Col·lectiu 2014, i les JERC han preparat amb tota il·lusió aquesta tercera diada que omplirà de llibertat aquesta ciutat bressol de la Costa Brava.
Si el matí la fira d’entitats i productes omplirà l’espai, a la tarda les diferents activitats de cultura tradicional i el correllengua amb col·laboració amb l’entitat local Es Viver donaran pas a les activitats polítiques.

A 2/4 de set de la tarda el portaveu nacional de les JERC, Gerard Coca i el President d’Esquerra, Joan Puigcercós obriran els parlaments, previ a la xerrada preparada per Sobirania i Progrés on Joel Joan i Elisenda Paluzie ens parlaran del paper de la societat civil en el procés cap a la llibertat.

Ens parlaran de la convocatòria de la manifestació del proper 11 de setembre, per un Estat Propi. I minuts abans del concert de final de la diada, el diputat del Shinn Fein Daithi McKay ens parlarà de la seva experiència en el procés d’autodeterminació d’Irlanda.

I a 2/4 de 10 del vespre concert amb La Gossa Sorda (País Valencià) Oprimits (Illes Balears) i Ebri Knight (Principat),esteu tots convidats.

Per un Estat propi, tots a la manifestació l’onze de setembre.